Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων 2012

Στην Νεάπολη της Λάρισας και στις 9~11 Μαρτίου, έγινε η διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ε/Ν 2012. Ο Σύλλογός μας συμμετείχε με τους αθλητές & της αθλήτριες του:
Τερζίδης Γιώργος Ε[63-], αγωνίστηκε το Σάββατο 10/3
και 
Πιπεράκη Καίτη Ν[55],  αγωνίστηκε την Κυριακή 11/3

Οι μαχητές/-τριες μας τα πήγαν πάρα πολύ καλά. Έδειξαν την αξία τους μέσα στα τερέν αντιμετωπίζοντας τους αντιπάλους με σθένος και αθλητική δύναμη.

Ξεχώρισε με πολύ καλή εμφάνιση ο αθλητή μας Τερζίδης Γιώργος Ε[63-], έχασε στον 2ο αγώνα του, στον ξαφνικό θάνατο, μετά από άδικη κρίση διαιτητών.

Η αθλήτρια μας Πιπεράκη Καίτη πήρε την 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στα Ν[55-]. 
Είναι το 10ο χρυσό Πανελλήνιο μετάλλιο της αθλήτριας μας με 10 στα 10 αήττητη στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα [5 χρυσά στις Κορασίδες, 4 χρυσά στις Νεάνιδες και 1 χρυσό στις Γυναίκες]. Με αυτή την πρωτιά θα συμμετέχει στην Εθνική Ομάδα Ε/Ν 2012 που θα μας εκπροσωπήσει στο 9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε/Ν 2012, της WTF που θα γίνει στις 4~8 Απριλίου στην Αίγυπτο.

Ο Σύλλογος με το Δ.Σ. του και ο προπονητής του συλλόγου, Ιωάννης Θεοδώρου, θέλουν να συγχαρούν τον αθλητή και την αθλήτρια για τις προσπάθειες τους και για το υψηλό επίπεδο αγωνιστικότητας που επέδειξαν μέσα στα τερέν. Μπράβο σας!